ОБЩИНСКИ МЛАДЕЖКИ ДОМ - МОНТАНА

  [BG]   EN  
ОБЩИНСКИ МЛАДЕЖКИ ДОМ - МОНТАНА

Дейности
Новини
Екип
НАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН КОНКУРС "Напеви от Северозапада"
Календар
Лични файлове
Фото Галерия
Публикации
Обществени поръчки
Образци за обществени поръчки
Форум
За контакти
Връзки



Новини / Актуални новини

13 Февруари 09, 10:05 / Автор: Нели Василева
НАГРАДА ОТ 100 ЛВ. ЗА ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ФОТОКОНКУРСА "ГОСПОДИ, КОЛКО СИ ХУБАВА!"
Специална награда, първо, второ и трето място ще бъдат присъдени в конкурса ни за любителска снимка “Господи, колко си хубава!”. Всички награди са осигурени от спонсори, съпричастни към идеята на творческото състезание. Те са различни, но общото между тях е, че са атрактивни подаръци за дамите.
Специалната награда е осигурена от „Гемма” ООД. Тя ще бъде присъдена на автора на най-сполучливата снимка. Той ще може да си избере бижута на стойност 100 лева от щандовете за златна и сребърна бижутерия на фирмата-спонсор в магазин ”Нова Деница” – етаж 2, както и от и магазина за часовници и камъни “Сваровски” на бул. Трети март /до стария магазин “Валентина”/. Щандовете предлагат оптимална възможност за избор на изискан и красив подарък за 8-ми март. Както добре е известно жените винаги се радват на бижута. Вероятно, защото са приели максимата на Пиер Карден, елегантна е само онази жена, която умее да носи бижута. Предимство на бижутата на “Гемма” ООД е, че са истински и оригинални. Освен това, ако трябва да актуализираме мнението на Мерилин Монро, “Камъните Swarovski са най-добрите приятели на всяко момиче”. Е, разбира се, знаменитата актриса говори за диамантите, защото през 60-те не са били хит луксозната марка кристали на австрийският ювелир.
Левовата равностойност на останалите 3 награди е еднаква: 50 лева, но разликата ще е в допълненията към тях.
Авторът на снимката, на която журито отреди приза, ще получи като награда вечеря за двама в ресторант „Мистрал”. Собственичката Невяна Маринова ще му връчи талон на стойност за консумация. Бутилка шампанско ще добавят организаторите от Младежкия дом.
Класираният на второ място ще има възможност да си избере сред елегантните чанти и кожени изделия, дънки и облекла на щанда на ЕТ „Румяна Викторова” в магазин ”Нова Деница”, етаж 2. Покана за двама за всички концерти, изложби и други събития на Младежкия дом през 2009-та година, ще бъде бонус към наградата.
Маркова парфюмерия и козметика, осигурена от магазин „Венус”, ще получи срещу наградния си талон фотографът, класиран на трето място.
Фирма ”Дорос - РМ” пък определя предметна награда - парфюмерия и козметика, за поощрителна награда.
И тази година фото-студио “Съни колор” ще копира безвъзмездно снимките на победителите в конкурса.
Нека припомним, че крайният срок за изпращане на снимките на електронните адреси на Младежкия дом - omd_montana@abv.bg или omd_montana@mail.bg, е 26 февруари 2009 г. Представените за участие в конкурса снимки ще бъдат оценени от компетентно жури. То ще определи победителите, както и снимките, които да бъдат включени в изложба, организирана от ОМД, и да бъдат публикувани на сайта www.montana-dnes.com, www.ogosta.com и www.montana-news.com, както и в местния печат.
Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 4.03.09 г., а откриването на изложбата ще бъде на 9.03.09 г от 13.00 часа. На откриването й ще бъдат връчени наградите на победителите.

3.587