ОБЩИНСКИ МЛАДЕЖКИ ДОМ - МОНТАНА

  [BG]   EN  
ОБЩИНСКИ МЛАДЕЖКИ ДОМ - МОНТАНА

Дейности
Новини
Екип
НАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН КОНКУРС "Напеви от Северозапада"
Календар
Лични файлове
Фото Галерия
Публикации
Обществени поръчки
Образци за обществени поръчки
Форум
За контакти
Връзки



Новини / Актуални новини

Вземи в gLOG
03 Август 11, 16:54
ЛЕТЕН КУРС ПО САМООТБРАНА ОРГАНИЗИРА МЛАДЕЖКИЯ ДОМ
Курс по самоотбрана организира клубът по Винг Тчун в Монтана. Инструктури по това китайско бойно изкуство ще разяснят основните принципи и техники на самозащита в различни ситуации. Предвидени са пет тренировки, които ще се провеждат от 19 ч. в периода от 8 до 12 август в в Спортната зала на Младежкия дом. Вратите й са отворени за всички желаещи без ограничения в пола и възрастта. Курсът е безплатен.
Инструкторите Асен Асенов и Тодор Луканов и техните ученици ще обучават участници на адекватно поведение в критични стресови ситуации и правилно противодействие на агресията. Включилите се в курса ще упражнят техники за освобождаване от захват и защита от въоръжен нападател. Те ще овладеят основите на т.нар. Blitz Defence (светкавична защита). Тази стратегия е създадена от Грандмайстор Кийт Р. Керншпехт. Като носител на 10-та майсторска степен във WingTsun, Кийт Керншпехт е не само най-големия майстор некитаец, но и единия от двамата най-високо степенувани WingTsun-учители в света. Международните специализирани списания го наричат "Бащата на WingTsun в Европа" и "Императорът на Кунг Фу" ("Черен пояс", САЩ ) в признание на неговия успех.
Клубът по Винг Тчун в Монтана е част от ЕВТО - България /Европейска Винг Тчун Организация/. Централата на организацията се намира в Германия в замъка Лангенцел, близо до Хайделберг и в нея се обучават инструктори от цял свят. Инструктори от организацията също така обучават полицейски служители от Италия, Франция, Германия, както и  служители от специални части на различни страни, ЦРУ, ФБР и тн.
За повече информация и записване  в безплатния курс по самоотбрана: телефон 096/306 755; 0889 004413; 0893 65003
e-mail: omd_montana@abv.bg

3.5775